DECOR

Piepschuim heeft buitengewoon veel mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden is om het te gebruiken als decoratie. Een logo, product of ander ontwerp als aankleding voor bijvoorbeeld uw stand of winkel. Door het 3D effect en de massieve look van decor uit piepschuim valt het enorm op. Tevens is het in elke ruimte makkelijk te plaatsen en monteren.

DECOR- EN STANDBOUW

Voor het maken van rekwisieten en decor op het toneel en in het theater is piepschuim uitstekend materiaal. Het kenmerkt zich door zijn relatief lage gewicht. Dat maakt dat het decor eenvoudig en snel kan worden omgebouwd.

Uw stand kunt u laten opvallen door gebruik te maken van grote piepschuim letters of een 3D logo van uw bedrijf of product. Ook een blow up van uw product is een eye-catcher op elke beurs. Het voordeel van piepschuim standbouw is dat het kinderlijk eenvoudig te combineren valt met onderdelen van hout, kunststoffen of andere materialen. Tevens zijn de montagemogelijkheden eindeloos.

INSTORE EN RETAIL

Naast het 3D maken van uw logo in elke maatvoering is piepschuim ook geschikt om uw winkel of pand op te laten vallen. Grote piepschuim letters en cijfers komen in elke ruimte tot hun recht. Het is mogelijk om letters en cijfers op te hangen, te monteren op de muur of neer te zetten als stand-alone object.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van piepschuim decorbouw?